Antropologer/Etnologer sökes...

Efter succen i december söker nu arbetsmarknadsgruppen efter intressanta personer som skulle kunna tänkas vilja närvara på en branschkväll i slutet av våren.

Under programmets gång är vi många som har känt att vi vill få mer information om hur arbetslivet ser ut här i Sverige. Var kan man som etnolog och/eller antropolog få jobb? I USA arbetar antropologer med allt möjligt, från reklam till policybeslut i större företag. Vår förhoppning är att genom denna kväll få smarta tips och råd på hur vi kan slå oss in på arbetsmarknaden och kanske också hitta nya nischer för oss etnologer/antropologer i samhället, samt att vi kanske kan knyta lite kontakter med arbetslivet.

Det är just av denna anledning som vi bjuder in till branschkväll. Till detta evenemang bjuder vi in personer som idag tillämpar etnologin eller antropologin i sitt arbete (utanför akademin). Vår förhoppning är att bjuda in ca 3 personer som i ungefär 20-30 minuter får berätta om sina arbeten/företag. Efter föredragen blir det tid för mingel och frågor.

***
Är du etnolog/antropolog som arbetar utanför akademin?
Skulle du vara intresserad av att berätta om ditt arbete för oss?

Tveka inte att kontakta oss...
Kontaktinformation hittar ni här

Inga kommentarer: